Heb jij even geluk!

Dus, je hebt een communicatieve beperking.. Betekent dit dan dat je niet kunt werken? Of dat je te lastig bent voor werkgevers? Absoluut niet, het omgekeerde is waar! Jij kunt een unieke toevoeging zijn voor het bedrijf van je toekomstige werkgever. Vaak heb je juist talenten die mensen zonder ‘beperking’ niet hebben. Eenmaal in kaart gebracht, wordt solliciteren een stuk gemakkelijker!

Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze workshop ‘TROTS en je kan zoveel’.

Ingeborg en ik zijn begonnen met TROTS en je kan zoveel, omdat we mensen uit de doelgroep graag willen stimuleren zichzelf te gaan ontdekken. Wij bemerken dat voor mensen met arbeidsgehandicapt bestaande omgangsnormen lastig zijn.

Via de workshops, laten we de deelnemers hun eigen charming karakter ontdekken door middel van beleving. En wel in de vorm van spel en belevingsoefeningen. Iemand die charmant is, is volgens ons doorgaans aangenaam in de omgang. Charmant kun je op uiteenlopende manieren zijn; zoals door middel van lichaamstaal, in woorden en met complimenten, goed luisteren, het maken van oogcontact en het geven van een glimlach. Kortom, een persoon met een charming karakter benadert zijn omgeving met vriendelijkheid waardoor deze zich op zijn gemak voelt, wat bijdraagt aan de algehele sfeer.

We hebben juist gekozen voor een ontdekkingstocht die start vanuit de wereld van spel en beleving omdat je hier volledig je eigen grenzen kun gaan opzoeken en – erg belangrijk – verschuiven. Dit moet je actief beleven. Het geeft plezier maar ook inzicht. Spelenderwijs ontdek je nieuwe vormen van samenwerken en je leert op een andere manier naar jezelf en elkaar te kijken. Je oefent met creatief denken en met je op een prettige manier te presenteren. En het start altijd vanuit jezelf. Tijdens de workshop is iedereen gelijk en we vinden het allemaal spannend. Daarom is onze hoofdregel; alles is goed en niets is fout.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze workshop veel kan brengen voor kandidaten die gestart zijn met het werkfit traject – of een vergelijkbaar traject. Het bereidt de werkzoekende voor naar een nieuwe stap. Dit vraagt ook om een persoonlijke verandering, iets waar onze workshops een hele positieve bijdrage aan kunnen geven.

We hopen je op korte termijn te mogen begroeten in een van onze workshops!

Aanmelden kan via: ingeborg.spoor@bezien.net of 06-46322137, of  aan via: info@werkpad.nl of 073-5588396.

Heb je nog vragen? Laat ze dan weten via: info@bezien.net. Je krijgt reactie binnen 2 werkdagen.