Grow2work werd in 2012 opgericht door Roos Wattel en is in 2017 overgenomen door Ine Klosters. Grow2work is een project voor en door doven en slechthorenden. De doelen van Grow2work zijn gericht op het zorgen voor een inclusieve arbeidsmarkt, waarin doven en slechthorenden meer arbeidskansen kunnen krijgen. Het is ook belangrijk dat doven en slechthorenden zelf het heft in eigen handen nemen met solliciteren en zorgen voor een prettige samenwerking en communicatie op de werkvloer. Daarvoor zijn een aantal bijeenkomsten, workshops en trainingen georganiseerd.

Helaas is Grow2work na 8 jaar gestopt vanwege het beëindigen van een fondsen-contract. Gelukkig verloopt Projectyou2work nog. Het is een deel van Grow2Work, het is ook vanuit Grow2Work ontstaan en deze wordt nu gefinancierd door Oranje Fonds. Er komt nieuw homepagina van projectyou2work op de website van: https://www.grow2work.nl/py2w/

Facebookgroep van Grow2work community blijft bestaan: zo kunnen alle leden hun ervaringen, tips en vacatures plaatsen. Ik ben nog steeds mede-beheerder van deze FB G2W community.

Persoonlijk vind ik het jammer dat aan Grow2work een eind gekomen is. Voor mij heeft Grow2work een waardevolle bijdrage gehad in mijn ontwikkelingen en keuzes om een ZZP’er te worden. Ik heb een aantal bijeenkomsten en workshops gevolgd. Hierdoor heb ik geleerd om uit mijn comfortzone te stappen en om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik heb geleerd hoe ik kan presenteren en mijn netwerkcontacten kan uitbreiden voor paar mooie samenwerkingen.

Uit mijn interesse en nieuwsgierigheid wil ik de volgende vragenlijst opstellen over de rol van Grow2work. Ik wil graag weten wat Grow2work voor jou betekend heeft en of je er iets mee gedaan hebt, zoals het volgen van een workshop of een training.

Wat zou je graag willen van Grow2work? Wat heb je gemist? Is er iets wat je denkt nodig te hebben gehad?

Hiermee wil ik antwoorden verzamelen en kijken wat ik vanuit mijn onderneming en samenwerkingen met het projectyou2work en organisaties kan ondernemen om te zorgen voor een inclusieve arbeidsmarkt voor doven en slechthorenden.

Hierbij heb ik een vragenlijst van googleforms opgesteld. Je kan anoniem jouw vragen invullen, zonder persoonlijke gegevens.

https://docs.google.com/forms/d/1MODk6j62Q2knqc05IIR_3oOw8_oMOoY4orspW6s2U2I/edit