Niet één, maar twee Blackberry's

geplaatst op: 24 augustus 2009

De afgelopen maanden zijn wij druk geweest met verhuizen van Limburg naar Brabant. Daarom is het wat rustig gebleven op klinktprima.nl.

Op mijn werk is het ondanks de vakantie periode nog heel druk met veel onderzoeken en testen. Ik ben dus ook druk geweest met veel werk.

In het laatste artikel op mijn blog heb ik verteld dat ik via mijn verzekering een Blackberry zou ontvangen. Deze heb ik sinds april, en het bevalt mij heel goed. Ik gebruik mijn Blackberry nog vaak privé (smsen, mailen en internetten) en heb hem nog niet veel gebruikt op het werk. Het plan was om mijn werkgever ook toegang te geven tot de tekst telefoon dienst. Jammer genoeg heeft hij het zelf te druk om dit uit te proberen.

Al is mijn Blackberry vergoed via mijn ziektekostenvergoeding (IAK) heeft een arbeidsdeskundige van het UWV toch onderzoek gedaan naar mijn aanvraag van een Blackberry. Zoals ik eerder geschreven had, heeft het UWV mijn aanvraag in eerste instantie afgekeurd. Nadat ik een bezwaar heb gediend hebben ze toch besloten onderzoek te doen naar mijn situatie. Een arbeidsdeskundig is begin juni om mijn werk geweest voor een gesprek. Na dit bezoek heeft deze arbeidskundig mijn aanvraag voor Blackberry toch goedgekeurd. Mijn werkgever zal dan een tweede Blackberry krijgen omdat hij vaak afwezig en onderweg is; zo kunnen we toch contact met elkaar hebben dankzij de mobiele teksttelefoon. Momenteel ben ik dit nog aan het regelen, en zal dus nog contact gaan opnemen met de Annies.

Net als bij mijn aanvraag, proberen verschillende verzekeringen ook andere mobiele telefoons aan te bieden als vervanger van de Blackberry. Zo probeert UVIT de ‘textphone’ aan te bieden. Verschillende organisaties bieden echter weerstand, omdat zij de ‘textphone’ geen goed alternatief vinden voor de Blackberry teksttelefoon. Op hoorwijzer is er meer informatie, ook over de verschillen tussen de textphone en de Blackberry.

 
  laat je reactie achter: 

Reacties worden eerst gelezen door de redactie voordat ze geplaatst worden. Dit in verband met spamberichten.