Officieel ZZP'er

geplaatst op: 24 juli 2017

Regelmatig werd ik gevraagd waarom klinktprima geen bedrijf is en dat zette mij aan het denken. Afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om uit te zoeken wat mijn toekomst en droomwerk is en wat ik kan doen. In mijn omgeving kreeg ik veel steun en goede adviezen van familie, vrienden en collega’s.

Tijdens mijn zoektocht ben ik tot de conclusie gekomen dat ik als ZZP'er meer kan betekenen voor mensen met een auditieve beperking. Ook kan ik me blijven inzetten voor de diverse organisaties met wie ik al samenwerk en goede contacten heb. Ik heb goed op een rijtje gezet welke diensten en werkzaamheden ik kan doen en welke bijdrage ik kan blijven leveren.

Vandaag is het zover dat ik mijn grote stap zet richting mijn droom. Vanochtend ben ik bij de Kamer van Koophandel geweest om me officieel in te schrijven als een ZZP'er! Klinktprima is mijn grote passie en trots. De afgelopen 10 jaar heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan, maar vanaf nu kan ik dat ook professioneel gaan doen.

Vanaf nu is klinktprima een bedrijf waar ik als ervaringsdeskundige en coach aan de gang ga. Aan de ene kant doe ik dit werk graag om mensen met een auditieve beperking te ondersteunen in de maatschappij of arbeidsmarkt. Andersom wil ik horenden van hun koudwatervrees bij mensen met auditieve beperking weg te nemen. Hierbij kijk ik naar wat doven of slechthorenden nodig hebben en welke bijdrage ik de organisaties kan leveren.

Daarnaast blijf ik samenwerken met Werkpad en Grow2work. In mijn volgende blogs zal ik schrijven over welke mogelijkheden er zijn en welke werkzaamheden ik ga doen en wat het oplevert voor Werkpad en Grow2work.

Binnenkort komt er extra informatie over mijn diensten op de website van klinktprima. Houd de website en sociale media van klinktprima in de gaten! In de komende tijd heb ik vakantie en daarna ben ik beschikbaar om je tot dienst te zijn en misschien voor een mogelijke samenwerking.reactie van Alie Hielkema

geplaatst op: 25 juli 2017

Gefeliciteerd Claire!

Een dapper initiatief, ik wens je veel succes!

Hartelijke groet, Alie Kraaij


  laat je reactie achter: 

Reacties worden eerst gelezen door de redactie voordat ze geplaatst worden. Dit in verband met spamberichten.