Namens Grow2work zet ik een bericht over drie nieuwe trainingsprogramma’s:

De grow2work heeft weer drie nieuwe trainingen rondom solliciteren en werk, speciaal voor werkzoekende doven en slechthorenden. Kom je ook? Je kunt je aanmelden voor één van de trainingen óf voor alle drie de trainingen.

De trainingen zijn op vrijdag 11 april, vrijdag 16 mei en vrijdag 13 juni 2014. Ze vinden plaats in de mooie nieuwe Openbare Bibliotheek van Amsterdam.

Training 1

Hier ben ik écht goed in!

Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat kun jij als dove of slechthorende misschien wel beter dan een horende? Welke kwaliteiten en vaardigheden zien wij bij jou als we kijken naar jouw CV?

Wat gaan we doen:

We gaan onder andere een kwaliteitenspel spelen om er achter te komen waar jij écht goed in bent en welke kwaliteiten daarbij horen. Het is een training waar je, onder begeleiding van een professionele trainer, jezelf echt beter leert kennen zodat jij je (nog) beter kunt presenteren bij een mogelijke werkgever. Het wordt een leuke en leerzame dag!

Wanneer en waar:

Vrijdag 11 april van 10 uur tot 16.30 uur
Openbare Bibliotheek van Amsterdam

Training 2

Doof of slechthorend. Nou en?!

Oke, je bent doof of slechthorend. Nou en?! Keer het om! Maak van een ‘probleem’ de ‘bedoeling’. Van een ‘crisis’ een ‘kans’. En van een ‘ondanks’ een ‘dankzij’.

Wat gaan we doen:

Tijdens deze training inventariseren we waar jij als dove of slechthorende tegen aan loopt als je aan het werk gaat. We gaan oefenen met het ombuigen van dat wat je misschien niet kunt naar een manier waarop jij het wel kan en hoe je dat aan geeft Het wordt een leuke en leerzame dag!

Wanneer en waar:

Vrijdag 16 mei van 10 uur tot 16.30 uur.
Openbare Bibliotheek van Amsterdam

Training 3

Dit is mijn toekomstplan!

Wat voor werk zou jij graag willen doen? Welke stappen zijn er nog nodig om daar te komen? En… hoe presenteer jij jezelf aan een mogelijke werkgever? Want hoe doe je dat als je doof of slechthorend bent?

Wat gaan we doen:

Kom ook naar deze training waar je, onder begeleiding van een professionele trainer, echt aan de slag gaat met jouw toekomstplan en waar je in kaart brengt welke stappen je daarvoor moet zetten.

Wanneer en waar:

Vrijdag 13 juni van 10 uur tot 16.30 uur.
Openbare Bibliotheek van Amsterdam

Aanmelden:

Je kunt je aanmelden voor één van de trainingen óf voor alle drie de trainingen. We raden je aan om alle drie de trainingen te volgen zodat je met het geleerde uit de trainingen in de volgende training aan de slag kan! Je toekomstplan (training 3) kun je bijvoorbeeld gemakkelijker maken als je in kaart hebt wat je kwaliteiten en vaardigheden zijn (training 1 & 2).

Stuur ons een mailtje met je naam, je leeftijd en laat ons weten of je doof of slechthorend bent. Geef ook aan met welke training(en) je mee wilt doen. Stuur je aanmelding naar info@grow2work.nl.

Voor wie:

De training is voor werkzoekende doven en slechthorenden. Grow2work richt zich op jongeren, daarom krijgen deelnemers onder de 35 jaar voorrang bij de inschrijving.

Kosten:

De trainingen worden je gratis aangeboden door Grow2work. Er zal gezorgd worden voor koffie en thee.

Tolken:

Er zal een tolk NGT en een schrijftolk aanwezig zijn. Heb je nog iets anders nodig? Laat het ons weten!

Hopelijk tot ziens op één van de trainingen

Met vriendelijke groeten,

Inge Doorn en Martin van de Beek
(organisatoren grow2work)