Met trots en dolblij wil ik het graag namens Grow2work geweldig nieuws delen:

Na maandenlange fondsenwerven kunnen ze nu eindelijk met vreugde mededelen dat Grow2work een doorstart zal maken vanaf 1 september 2016!

Grow2work ontving van 2012 tot en met 2015 projectsubsidie van het Fonds PGO (Patiënten en Gehandicaptenorganisaties), een fonds van de overheid. Door bezuinigingen zijn de projectsubsidies uit het Fonds PGO stopgezet. Grow2work heeft zich de afgelopen drie jaar ontwikkeld van een klein project naar een bloeiende community met maar liefst 550 dove en slechthorende leden. Grow2work zet zich in voor een goede arbeidsparticipatie door doven en slechthorenden.

Omdat zij overtuigd zijn van het belang van het project en dit ook veelal terug kregen van onze communityleden, wilden ze niet stoppen met het project na het beëindigen van de subsidie. Ze besloten hierop fondsen te gaan werven. Na maandenlange inzet hiervoor, kunnen ze nu eindelijk mededelen dat ze voldoende financiële middelen hebben binnengehaald om Grow2work te kunnen voortzetten!

Ze zullen binnenkort onze plannen voor de rest van het jaar en de komende jaren bekendmaken via onze sociale media kanalen en de website.