Dit is deel 4 van mijn werkervaringen:

Momenteel ben ik op zoek naar iemand die ook zelfstandig ondernemer werkt of gaat werken. Momenteel werk ik helemaal alleen voor mijn bedrijf, intussen heb ik freelance horende glazenwasser gevonden die voor mijn klanten gaat doen. Dat is goed begin.

Nu ben ik op zoek naar (liefst) dove zelfstandige ondernemer die met mij in de toekomst samen wil werken; voorbeeld voor schoonmaakbedrijf… Stel dat je voorbeeld in Amersfoort woont en je wilt je bedrijf beginnen en na goede afspraak met jou, ben ik bereid om jou te helpen om naar nieuwe klanten te zoeken in jouw omgeving.

Je gaat voor jouw eigen klanten werken en mocht je onverhoopt ziek zijn of op vakantie gaan, neem ik jouw werk over en andersom ga je ook voor mijn klanten in mijn omgeving ook overnemen als ik op vakantie ga of ziek ben.
Achteraf factureren wij elkaar.

Voordeel: wij laten onze klanten niet in de steek als jij of ik op vakantie gaan of ziek zijn. Geen hoge personeelskosten

Bij interesse kan je gerust met mij contact opnemen.