CAP100 is een initiatief van de Lucille Werner Foundation (LWF) om 100 talenten met een handicap onder de aandacht te brengen van het bedrijfsleven en vice versa. Waarom CAP100? ‘CAP’ refereert aan het woord ‘handiCAP’ maar ook aan het Engelse woord ‘CAPability’, ‘100’ verwijst naar 100 mensen met een lichamelijke handicap die de spil van het project zijn. Door o.a. een community te creëren op deze website wil de LWF bewerkstelligen dat mensen met een lichamelijke handicap in contact komen met het bedrijfsleven en dat 100 high potentials met een handicap een plek op de arbeidsmarkt vinden.
Het project wordt gedragen en ontwikkeld door de LWF in samenwerking met 10 toonaangevende bedrijven. De start van het project vond plaats op 15 november jl met een spetterende kick-off.

Het project CAP100 wil het vergemakkelijken dat:
* mensen met een lichamelijke handicap daadwerkelijk de stap zetten te solliciteren en zich thuis voelen in de gevonden werkkring;
* organisaties in het bedrijfsleven met enthousiasme mensen met een lichamelijke handicap aantrekken en hen de mogelijkheden bieden om een succesvolle carrière op te bouwen

http://www.cap100.nl