Het is alweer bijna zomervakantie. Wat is het eerste halfjaar van 2018 al zo snel om. Voor mij verloopt het eerst half jaar prima. Het is ook mijn eerste jaar als ZZP’er met mijn onderneming klinktprima.

Ik heb het erg naar mijn zin met de verschillende werkzaamheden en leuke werkopdrachten. Op dit moment ben ik mijn werk aan het afronden en voorbereiden voor de zomervakantie met mijn gezin.

Graag wil ik alvast leuk nieuws meedelen dat ik na de zomervakantie een nieuw Jobcoaching traject in ga met werkopdrachten zowel voor Werkpad als voor Grow2work. Er is nieuw project you2work opgezet voor dove en slechthorende jongeren. Ik ga dove of slechthorende jongeren begeleiden met hun zoektocht naar banen en ondersteuning bieden op hun werkvloer.

Via Werkpad ga ik een dove cliënte op haar werk begeleiden. Dat wordt een leuke en uitdagende werkontwikkeling voor mij en ik ben er helemaal klaar voor. Eerst ga ik genieten van mijn welverdiende vakantie.

Hierbij wens ik namens Klinktprima jullie ook een hele fijne en zonnige zomervakantie toe.