Sinds januari 2019 ben ik een nieuwe samenwerking aangegaan met Ingeborg Spoor (eigenaar Bezien) voor het organiseren en geven van nieuwe empowerment workshops: ‘TROTS! en je kan zoveel.’

Met veel trots en als een enorme uitdaging ga ik honderd procent ervoor met het geven van mooie workshops, die dezelfde doelen hebben als mijn onderneming klinktprima. De presentaties voorbereiden en geven past ook heel goed bij mij. Samen met Ingeborg kunnen we ons richten op de doelgroep doven en slechthorenden. Daarbij willen we hen uitdagen en leren om uit hun comfort zone uit te stappen en henzelf uitdagen om hun toekomstig droomwerk en doelen te bereiken. Dat kunnen we bieden met ons workshop ‘TROTS! en je kan zoveel…

De doelen van workshop TROTS en je kan zoveel.

Dus…voor jou is communiceren met andere mensen niet altijd vanzelfsprekend. Betekent dit dat je niet de studie kan doen die jij leuk vindt? Betekent dit dat je lastig bent voor werkgevers? Of dat je niet alleen je zaakjes kan regelen? Absoluut niet! Jij hebt talenten die mensen zonder ’beperking’ niet hebben. Als je daarvan overtuigd bent, dan wordt je eigen leven leiden een stuk makkelijker.

Je hebt talenten die juist door je beperking sterker zijn ontwikkeld!

Vanuit die gedachte start de workshop TROTS! En je kan zoveel…

Je gaat aan de slag met jezelf. Dat is misschien een beetje eng, maar al snel zul je merken dat je op je gemak bent met de andere deelnemers die net als jij het soms lastig vinden om in een nieuwe situatie contact te maken. Door met elkaar te gaan samenwerken in oefeningen leer je om je vaste denkpatronen beetje bij beetje los te laten en wordt je steeds meer vertrouwd met je nieuwe zelfbeeld.

Je krijgt tips en ideeën over hoe je beter met situaties om kunt gaan en wat jou nu zo uniek maakt. Als je naar huis gaat heb je al één actiepunt op zak om voor jezelf een verandering die je graag wil maken in gang te gaan zetten.

Trots! En je kan zoveel is gemaakt door Claire Meijer en Ingeborg Spoor. Claire weet als dove zelfstandig ondernemer van KlinktPrima als geen ander hoe het is om te leven en werken met een beperking. Haar ervaringen, ideeën en tips deelt ze graag met jou tijdens de workshop. Ingeborg combineert in haar bedrijf BeZien, haar professionele kennis en vaardigheden met haar persoonlijke ervaring vanuit haar gezin, waar autisme een onderdeel is van iedere dag. In de workshop bundelt ze haar krachten met die van Claire en laat ze zien dat samenwerken met een dove collega niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.

Wij zijn twee ondernemers met één duidelijke boodschap:

Wees TROTS op wie je bent want je kan zoveel!

We nodigen je uit om mee te doen met onze workshop. Volg ons via facebook pagina: TROTS en je kan zoveel. Je kunt dan lezen over de laatste ontwikkelingen en data waarop je kan inschrijven voor deelname.

We zijn ook te vinden op Instagram en Twitter. Wil je meer weten over ons en de workshop dan kun je ook altijd een berichtje sturen naar Ingeborg. emailadres: ingeborg.spoor@bezien.net.