Er is alweer een jaar voorbij. Nu is er een nieuw jaar 2020, met mijn inclusievere plannen! Afgelopen jaar is het zeer goed gegaan met mijn onderneming en met diverse leuke werkopdrachten met positieve resultaten. Vooral heb ik diverse workshops (TROTS, aan SH-jong), bijeenkomsten (via Werkpad, onder andere aan ARBO-artsen) en gastlessen (voor Kentalis VSO Compas en Zoetermeer) met plezier gegeven. Ik ben zeker zeer tevreden en trots.

Als buddy heb ik via projectyou2work succesvol een slechthorende jongere kunnen helpen met het vinden van zijn droombaan. Al ruim 8 maanden werkt hij met plezier EN met een vaste contract bij een rechtbank in Utrecht.

Dit jaar wil ik nog dieper verder gaan met mijn inclusievere plannen. Het is nog steeds nodig om te zorgen voor een inclusievere arbeidsmarkt en deze toegankelijker te maken voor doven en slechthorenden. Zodat ze kunnen participeren op de arbeidsmarkt met meer zelfvertrouwen en met hun eigen duidelijk competentieprofiel. Dat is een van mijn doelen. Ik wens iedereen een succesvol en inclusief 2020. Ik ben er klaar om aan de slag te gaan!