Mijn blog is online op de website van digitaal toegankelijkheid met de titel ‘Digitale contacten tijdens corona periode’.

‘Om ons heen verspreidt het coronavirus zich razendsnel door de wereld, terwijl regeringen van alle landen met strenge maatregelen het virus probeert in te dammen. Het is een bizarre tijd, waarin iedereen veel rekening moet houden met thuis werken, extra maatregelen en anderhalve meter-regels’.

‘Door de regel om zoveel mogelijk thuis te werken, stapten we tegelijkertijd met zijn allen de digitale wereld in. Bijna al onze afspraken en werkzaamheden werden digitaal. Voor doven en slechthorenden zijn digitale middelen, met name WhatsApp, email en videobellen heel handig voor het onderhouden van contacten en thuiswerken’.

Hierbij is een link naar mijn blog en veel leesplezier: www.digitaaltoegankelijk.comĀ