Kentalis gaat verhuizen en Kentalis Werkpad verhuist natuurlijk mee. Werkpad staat natuurlijk voor je klaar als je hulp wilt bij het zoeken of het behouden van Werk.

Op 26 oktober betrekken medewerkers van verschillende plaatsen de nieuwe Kentalis locatie aan de Van Vollenhovenlaan 659-661 in Utrecht. Vanuit Sint-Michielsgestel verhuizen de raad van bestuur en een aantal medewerkers van de ondersteunende diensten. Daarnaast gaan medewerkers vanuit de Vlampijpstraat Utrecht (audiologisch centrum en ambulante zorg) over naar deze nieuwe werkplek.

De nieuwe moderne locatie biedt ook collega’s uit andere delen van het land de mogelijkheid om centraal te vergaderen, elkaar te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

Nieuw locatie Sint-Michielsgestel

Ook in Sint-Michielsgestel werken we aan een nieuwe locatie. De planning is dat dat april volgend jaar 230 medewerkers van de ondersteunende diensten naar de Hoogstraat verhuizen. Voor een aantal functies, zoals het audiologisch centrum, de kapel, het museum en de medische dienst wordt nog gezocht naar nieuwe huisvesting.

Samenwerken en krachten bundelen

De verhuizingen naar nieuwe kantoren is lijn met onze ambitie. Samenwerking en het bundelen van krachten zijn de uitgangspunten om als expertiseorganisatie voor mensen met beperkingen in communicatie het beste onderwijs en de beste zorg te kunnen blijven bieden. De nieuwe panden zijn dan ook zo ingericht dat ontmoeten en kennis uitwisselen centraal staan.

Transformatie hoofdgebouw en terrein

In het verlengde van de verhuizing in Sint-Michielsgestel zal het historische hoofdgebouw en een deel van het omliggende terrein een nieuwe bestemming krijgen. Hierover zijn wij in gesprek met de gemeente en andere belanghebbende partijen

Bron: Kentalis Werkpad