Stichting Raket heeft de Raket Award 2021 uitgereikt. Na door corona helaas twee edities gemist te hebben, heeft de winnaar van de Raket Award 2018, de Rabobank in ’s-Hertogenbosch, definitief een opvolger gekregen. En de winnaar is: schoonmaakbedrijf Hettema-Service V.O.F.!

Met de Raket Award belonen we een bedrijf voor hun inzet om een inclusieve werkplek te creëren. Een bedrijf dat de intrinsieke motivatie heeft om de werkomgeving toegankelijk te maken voor iedereen. Voor wie er geen verschil is tussen mensen met en zonder een beperking. Zo’n bedrijf is een voorbeeld voor iedereen. Dat verdient onze Award.

Voor de Raket Award hebben we 4 criteria opgesteld. Een jury heeft beoordeeld of een bedrijf voldoet aan de criteria. De jury bestaat uit bemanningsleden, bestuursleden en partners van Raket. Op basis van de volgende criteria – toegankelijkheid, zichtbaarheid en activiteit, toekomstplannen en intrinsieke motivatie – heeft de jury geoordeeld dat Hettema-Service het meest in aanmerking komt voor de Raket Award 2021.

De jury is van oordeel dat ze met deze award een familie-bedrijf belonen met passie voor ondernemerschap, waar expliciet gekozen wordt voor dove medewerkers, ze niet terugdeinzen de horende wereld hun diensten aan te bieden en ze het gewoon zijn uit de eigen comfort-zone te stappen. Met daaraan gekoppeld ambitieuze toekomstplannen.

Helaas waren we dit jaar niet in de gelegenheid om van de award-uitreiking een feestelijke aangelegenheid te maken. Gelukkig hebben we de award winnaars middels een bezoek kunnen verrassen. En daar zijn opnamen van gemaakt! Initiatiefnemer en oprichter van Stichting Raket Nik van Hoogstraten was er uiteraard bij.

Klik op deze link van YouTube filmpje en maak kennis met de Raket Award winnaar 2021!

Wil je nader kennismaken met de award winnaar, ga dan naar Hettema-Service en lees vooral ook het Interview door Doof.nl – Hettema-Service

Wil je meer informatie over Stichting Raket of wil je partner worden? Bezoek onze website (Stichting Raket) of stuur ons een e-mail (hallo@raket.info)

Bron: Stichting Raket