Naast mijn ZZP-werkzaamheden, wil ik al een tijdje een parttime baan vinden. Tijdens corona periode krijg ik steeds minder ZZP opdrachten door strenge maatregelen. Dat heeft mij doen beseffen dat het tijd wordt om op zoek gaan naar een leuke parttime baan. Na een tijdje solliciteren en een paar sollicitatie gesprekken verder, ben ik bij Kentalis Zorg terecht met uitdagende sollicitatie voor een werkfunctie van begeleider doofblinden.

Met trots deel ik graag geweldig nieuws: Ik ben aangenomen bij Kentalis Zorg als ‘begeleider doofblinden’. Het is een enorme uitdaging en leerzaam om met doofblinde cliënten te werken. Het is een parttime baan. Daarnaast blijf ik zeker als ZZP’er vanuit Klinktprima mijn projecten uitvoeren. Dat valt goed te combineren met mijn nieuwe baan.

Het is een leerzame en uitdagende werkzaamheden met doofblinde cliënten. Het zijn cliënten, wie minder goed kan zien en horen. Ik begeleid ze bij het boodschappen doen, het winkelen, wandeling en uitstapjes maken, klusjes in en om huis. Voor ze ben ik hun ogen en oren en zo maak ik hun wereld groter en fijner.

Het is een prachtig combinatie van parttime baan als begeleider doofblinden en ZZP’er met verschillend werkopdrachten.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en binnen