Met ingang van 1 januari 2024 verandert er iets bij Werkpad. De diensten blijven gewoon bestaan, maar gaan verder onder de naam Kentalis Werkpad. Wat de jobcoaches van Kentalis Werkpad voor je kunnen betekenen, lees je per 1 januari a.s. op onze website.

Waar staat Kentalis Werkpad voor?

De jobcoaches van Kentalis Werkpad geven advies en brengen werkgevers in contact met talentvolle werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Ook begeleiden deze coaches de werknemer en zijn of haar collega’s op het werk zelf. Kentalis Werkpad richt zich op mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of autisme hebben.

Waarom verandert de naam?

Werkpad ontstond uit een unieke samenwerking tussen Bartiméus en Koninklijke Kentalis, specialisten op het gebied van ondersteuning en kennisontwikkeling voor mensen met een auditieve, visuele of communicatieve beperking. Bartiméus maakt per 1 januari geen deel meer uit van deze samenwerking, waardoor Werkpad officieel onderdeel is geworden van Koninklijke Kentalis.

Kentalis Werkpad is er ook voor jou!

Heb jij vanuit jouw werk een coachvraag of heb je een loopbaanvraag, dan kan je ook als medewerker van Kentalis bij ons terecht.

En verder?

Alleen de route naar informatie over de diensten van Kentalis Werkpad verandert. Verder wijzigt er niets. Vanaf 1 januari 2024 lees je alles via onze website http://www.kentalis.nl/werkpad. Daar lees je ook hoe en waarover je precies in contact kunt komen met de jobcoaches.